CSBO Kft Logo

Karrier

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. a család- és népesedéspolitikai eszközök és családtámogatások kialakításával és működtetésével, a gyermeket vállaló és nevelő szülők támogatásával, a munka és a család összeegyeztetésének és összekapcsolásának biztosításával, a női jogok érvényesülésének figyelemmel kísérésével, valamint a nemzedékek közötti együttműködés erősítésével összefüggő kormányzati feladatok megvalósításában működik közre. A család- és népesedéspolitikai célok elérése érdekében hatásvizsgálatokat, adatgyűjtést, tényfeltáró, elemző, stratégiai és döntés-előkészítő tanulmányokat készít, szakmai tájékoztató fórumként honlapot működtet, folyóiratokat és időszakos kiadványokat terjeszt, illetve olyan szakmai továbbképzéseket, műhelyeket szervez, és kiemelt projekteket tervez és valósít meg, melyek nemzetközi egyezmények végrehajtásában is szerepet játszanak. A Társaság közreműködik továbbá a kormányzat gyermek- és ifjúságpolitikájának kialakításában, valamint a kapcsolati erőszak elleni hatékony fellépést elősegítő nemzeti stratégiai célok és a kapcsolati erőszak áldozatai számára az esetleges krízishelyzetben történő éjjel-nappal elérhető segítségnyújtási lehetőségek biztosításában. Társaságunk elkötelezett a munkahelyi esélyegyenlőség megvalósításában, ezért megváltozott munkaképességű potenciális munkavállalók jelentkezését is várjuk.Regionális képzésszervező munkatársakat keresünk

Képzésszervezési feladatok ellátására keresünk 8 régiós irodába, részmunkaidőben (heti 20 óra kötetlen munkarend) agilis, segítőkész, önálló, jó szervező készséggel rendelkező kollégákat. (Regionális irodák helyszínei: Kecskemét, Kaposvár, Balatonszárszó, Veszprém, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Szekszárd. )

 

Elvárások:

Előnyök:

Feladatok:

Munkavégzés helye:

Regionális irodák: Kecskemét, Kaposvár, Balatonszárszó, Veszprém, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Szekszárd

Amit mi kínálunk:

Kezdés dátuma:

Kiválasztást követően azonnal.

Jelentkezés módja: 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, személyes adatait, szakmai életútját bemutató, fényképes önéletrajzát a karrier@csbo.hu címre „Regionális képzésszervező” tárggyal kérjük megküldeni.

Jelentkezési határidő: 

2019. 12.15.