CSBO Kft Logo

Hírek

Az új év egyik újszülöttjét köszöntötte Novák Katalin a családok éve alkalmából


2018 egyik újszülöttjét köszöntötte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn Budapesten a családok éve alkalmából.

Ahogy már korábban, december 9-ei sajtótájékoztatóján Novák Katalin kiemelte: a 2017-es év is a családokról szólt, azonban 2018-ban még több figyelem irányul majd a családokra, hiszen a Családok éve lesz, melynek keretében újabb családtámogatási intézkedések lépnek életbe. A családok évét jelképesen az egyik újszülött köszöntésével szerették volna elindítani, ezért hétfő délelőtt 54 centiméterrel és 3170 grammal született Hannát és anyukáját látogatta meg, és játékmackókból, illetve az Operaház CD-jéből álló csomaggal ajándékozta meg Novák Katalin.

Az államtitkár asszony a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán újságírók előtt kiemelte, január elsejével elkezdődött a családok éve, amikor még több figyelmet és megbecsülést kapnak majd a magyar családok, és úgy fogalmazott, minden kisbaba különleges, mert minden élet egy új reménység, amiben ott van a jövő.

December 31-én elindult a 2018-as Családok éve hivatalos weboldala, a csaladokeve.hu és a hivatalos facebook oldala is. A weboldalon megtalálhatóak a várható események és rendezvények egy idővonalon összegyűjtve, hogy minden látogató időben tájékozódhasson az aktualitásokról. A honlap hírekkel és cikkekel is várja az érdeklődőket.

A csaladokeve.hu-nak, önálló, saját videós tartalma is lesz. A Családvarázsban népszerű, ismert, elismert embereket és családjaikat mutatják be, kétheti rendszerességgel. Az első riport január közepén már megtekinthető lesz. A sorozathoz Facebook játék is kapcsolódik. Ezzel már napokon belül találkozhatnak is a Családok éve Facebook oldalán. A közösségi portálon továbbá a közelgő események ajánlóit, összefoglalóit, és élő tudósításokat is találnak a látogatók.