Karrier

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. komplex családpolitikai, nőpolitikai, idősügyi és gyermekjóléti szakmai feladatok és folyamatok tervezését, megvalósítását végzi. Segíteni kívánjuk a családokat, a párkapcsolatokat, a munka-magánélet egyensúlyának megteremtését, a nemzedékek közötti együttműködést, a védendő társadalmi csoportok (gyermekek, idősek, nők) pozitív diszkriminációját projektekkel, programokkal, egyéb kapcsolódó rendezvényekkel. A Széchenyi 2020 keretében kerül megvalósításra „A kora gyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése (EFOP-1.9.5-VEKOP-16 kódszámú)” pályázat. A fejlesztés célja a közös gyermekút kialakítása, a szükséges szakmai háttér (módszertani kézikönyvek, szakmai protokollok, irányelvek kialakítása, korszerű, standardizált, validált szűrési módszerek, vizsgáló eljárások bevezetése) feltételeinek megteremtése. A projekt feladata a szakemberek kompetenciáinak növelése, egységes szemléletük formálása, módszertani felkészítése. A projekt kiemelt célja a családokkal való partneri együttműködés kialakítása és a gyermekekkel foglalkozó szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása. A projekt megvalósításához a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. állást hirdet az alábbi pozíció betöltésére:



Nyelvi lektor

A munkakörhöz kapcsolódó feladatok:

•    A projekt keretében készült dokumentáció, szakmai anyagok nyelvi, stilisztikai és szerkezeti szempontú ellenőrzése, egységesítése,
•    Javaslattétel a szükséges változtatásokra
•    Kapcsolattartás, együttműködés a szerzőkkel, szakmai területekkel
•    A projekt keretében készült dokumentáció, szakmai anyagok kiadásra történő véglegesítése

Pályázati feltételek:

•    Főiskolai/egyetemi végzettség
•    Legalább 3 éves szerkesztői vagy nyelvi lektori gyakorlat, kiadói tapasztalat
•    MS Office felhasználói szintű, gyakorlott ismerete
•    Magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet


Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, személyes adatait, szakmai életútját, szerkesztett kiadványait bemutató, fényképes önéletrajzát a karrier@csbo.hu címre „Irodalmi szerkesztő” tárggyal kérjük megküldeni.

Kérjük, hogy – egyetértés esetén - az önéletrajzát megküldő e-mailes kísérőlevélbe szíveskedjen az alábbi mondatot is beírni: „Hozzájárulok ahhoz, hogy az önéletrajzomban megadott adataimat a pályázatot kiíró adatkezelő a kiválasztási folyamat lefolytatása érdekében, a beérkezéstől számított 1 évig kezelje.” Ellenkező esetben önéletrajzát nem áll módunkban tárolni és a kiválasztás folyamán figyelembe venni.

Társaságunk elkötelezett a munkahelyi esélyegyenlőség megvalósításában, ezért megváltozott munkaképességű potenciális munkavállalók jelentkezését is várjuk.