Karrier

A Széchenyi 2020 keretében kerül megvalósításra a „Családbarát ország (azonosítószám: EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001)” kiemelt projekt. A szakmai programok, akciók, rendezvények, valamint a szakmai fejlesztések, képzések alapvető célja, hogy a társadalomban erősödjön, általánossá váljon a családbarát értékrend, amely éppúgy jelenti a család- és gyermekbarát szemléletet, mint a munka és a családi élet összeegyeztetését, vagy éppen a családi kohézió növelését a generációkon átívelő együttműködés előmozdításával. A kiemelt projekt megvalósításához a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. állást hirdet az alábbi pozíció betöltésére:Projekt tevékenység vezető

A munkakörhöz kapcsolódó feladatok:

Pályázati feltételek:

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, személyes adatait, szakmai életútját bemutató, fényképes önéletrajzát a karrier@csbo.hu címre „Projekt tevékenység vezető” tárggyal kérjük megküldeni.

Jelentkezési határidő:

Társaságunk elkötelezett a munkahelyi esélyegyenlőség megvalósításában, ezért megváltozott munkaképességű potenciális munkavállalók jelentkezését is várjuk.